Kolarikorjaus P. Gullans

Auton maalaus Kankaanpää

Maalaamme autot merkkiin ja ikään katsomatta Kankaanpään hallissamme.

Autojen maalaus

Autojen maalauspalvelut hoidetaan Kankaanpäässä omissa maalauskammiossa. Käyttämämme maalit ovat ensiluokkaisia ja luontoa säästäviä. Työt tehdään äärimmäisellä tarkkuudella pohjatöistä viimeistelyvaiheeseen asti.

Kysy auton maalausta samalla, kun tuot auton kolarikorjaukseen. Saat kolarikorjauksen ja uuden maalin ajoneuvosi pintaan saman katon alta. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua mielellämme mahdollisten kysymysten kanssa.

Ota yhteyttä »

Peltivaurioiden korjaus ja maalaus

Peltivaurioista aiheutuneet korjaustyöt ja auton maalaaminen ovat meille arkipäivää. Meillä hoituvat kaikkien automerkkien perusmaalaukset ja erikoismaalaukset. Palvelu on nopeaa ja ensiluokkaista. Käytössämme on alan viimeisimmät työkalut ja parhaimmat maalit.

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani

Yrityksemme työllistää 4 alan ammattilaista. Osaamisemme korostuu kolarikorjauksessa, autojen maalauksessa sekä tuulilasien korjauksessa. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua mielellämme, jos olet joutunut ajoneuvosi kanssa onnettomuuteen. Toimimme Pohjantähden, Lähitapiolan ja IF:n kumppanina.

Yhteistyökumppanivakuutusyhtiöt: