Kolarikorjaus P. Gullans

Tuulilasin korjaus ja vaihto Kankaanpää

Kiveniskemä tuulilasissa? Vai onko tuulilasi pahemmin rikki? Korjaamme ja vaihdamme tuulilasit Kankaanpäässä.

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Tuulilasin vaihto ei ole aina tarpeellista. Pyrimme korjaamaan tuulilasin, mutta aina se ei onnistu. Kiveniskemän tai muun roskan vaurioittama tuulilasi on riski liikenteessä, joten on tärkeää, että tuot autosi tuulilasin korjaukseen heti, kun siihen tulee vaurio.

Teemme myös raskaankaluston tuulilasien vaihdot.

Vakuutusyhtiöisi korvaa yleensä tuulilasin korjauksen tai vaihdon, jos sinulla on voimassa lasivakuutus. Kysythän asiasta vielä omalta vakuutusyhtiöltäsi, ellet ole varma. Vaihdamme tuulilasit niin henkilöautoihin, mopoautoihin, pakettiautoihin kuin matkailuautoihin. Kysy reilua tarjousta tuulilasin korjauksesta, tai vaihdosta.

Ota yhteyttä »

Kiveniskemä on vaaraksi autoillessa

Kulunut tuulilasi haittaa merkittävästi näkyvyyttä. Tuulilasin korjaus on halvempi toimenpide, kuin tuulilasin vaihtaminen. Säästät rahaa ja aikaa, kun tuot kiveniskusta tai muusta roskasta vaurioituneen tuulilasin korjaukseen heti. Huomaamaton jälki tuulilasissa on mahdollista saada aikaiseksi, kun vauriokohta on pysynyt puhtaana..

Meiltä saat apua:

  • kiveniskemän korjauksissa
  • ikkunalasin korjauksessa ja vaihdossa
  • laadukkaat tuulilasit asennettuna merkkiin katsomatta

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani

Yrityksemme työllistää 4 alan ammattilaista. Osaamisemme korostuu kolarikorjauksessa, autojen maalauksessa sekä tuulilasien korjauksessa. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua mielellämme, jos olet joutunut ajoneuvosi kanssa onnettomuuteen. Toimimme Pohjantähden, Lähitapiolan ja IF:n kumppanina.

Yhteistyökumppanivakuutusyhtiöt: