Kolarikorjaus P. Gullans

Kolarikorjaus ja vauriokorjaus Kankaanpää

Pelti rytyssä? Tuo autosi kolarikorjaukseen ja vahinkotarkastukseen alan ammattilaiselle.

Kolarikorjaus

Korjaamme kaikki henkilöautot, pakettiautot sekä mopoautot merkkiin katsomatta. Löydämme tarvittaessa osia myös harvinaisempiin automalleihin. Muistathan kysyä sijaisautoa käyttöösi omalta vakuutusyhtiöltä, tai kumppaniltamme Porin Scandia Rentilta.

Palvelut:

  • Kolarikorjaus ja auton huolto
  • Sijaisautopalvelu yhteistyökumppanin kautta
  • Automaalaamon palvelut
  • Autopeltityöt merkkiin katsomatta
  • Peltikorjaus
  • Tuulilasin korjaus ja vaihto
  • Mopoautojen korjaus

Ota yhteyttä »

Peltikorjaamo ja kolarikorjaamo

Kolarikorjaus P. Gullans on täyden palvelun autopeltikorjaamo. Tuo autosi asiantuntevalle korjaamolle, jos joudut onnettomuuteen. Teemme autollesi vaurioanalyysin jonka jälkeen sovimme korjaustarpeista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittaa vakuutusyhtiöllesi vahinkoilmoitus, jonka laatimisessa saat meiltä luonnollisesti apua.

Huollamme vauriot ja viat kuntoon ajoneuvon päältä ja pinnan alta. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Mopoautojen kolarikorjaus

Mopoautot ovat yleistyneet kaduilla ja valitettavasti myös autokorjaamoilla. Kun mopoautosi kaipaa korjausta tai maalausta niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kerrothan mahdollisimman tarkasti kaikista vioista, joita mopoautosta löytyy.

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani

Yrityksemme työllistää 4 alan ammattilaista. Osaamisemme korostuu kolarikorjauksessa, autojen maalauksessa sekä tuulilasien korjauksessa. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua mielellämme, jos olet joutunut ajoneuvosi kanssa onnettomuuteen. Toimimme Pohjantähden, Lähitapiolan ja IF:n kumppanina.

Yhteistyökumppanivakuutusyhtiöt: