Kolarikorjaus P. Gullans

Vahingon sattuessa

Täältä löydät tietoa miten sinun tulee toimia, jos joudut kolariin.

Vahingon sattuessa

Jouduitko onnettomuuteen? Tässä on ensikäden tietoa siitä, miten toimit erilaisissa tilanteissa.

Syyttömänä liikenneonnettomuudessa

Soita tai tule käymään korjaamollamme, jos joku ajoi autoasi päin. Teemme autostasi kustannusarvion ja sovimme tarkemman korjausajan.

Tarvitset vain vastapuolen rekisteritunnuksen, sekä vastapuolen vakuutusyhtiön ja vahinkopäivän. Kysy lisää sijaisautosta, mikäli tarvitset sellaista.

Liikennevahingossa asiakkaalle ei tule mitään kuluja paitsi mahdollisesti sijaisautosta. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Ota yhteyttä »

Oman kaskovakuutuksen käyttö

Törmäysturva

Saat meiltä vahinkotarkastuksen ja tarkemmat tiedot korjaustarpeista. Voit tehdä vahinkoilmoituksen myös netissä etukäteen vakuutustoimistosi sivuilla.

Selvitä etukäteen, että teillä on ns. keskeytys turva. Jos ei ole, on teidän on mahdollista vuokrata sijaisauto kauttamme korjauksen ajaksi edullisesti.

Ilkivalta, hirvikolari tai varkausvakuutus

Onnettomuudesta, varkaudesta tai ilkivallasta tulee tehdä rikosilmoitus. Tämän voit tehdä sähköisesti tai perinteisesti omalle poliisilaitokselle. Lisäksi tarvitset vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöösi.

Ota yhteyttä

Maksan itse korjauksen

Auton korjausta ei kannata maksaa itse, jos autossa on kaskovakuutus. Usein korjauksen edetessä ja autoa purettaessa esiin tulee yllättäviä piilossa olevia vaurioita. Puskurit saattavat joustaa arvaamattoman syvälle ja sitten palautua lähes alkuperäiseen muotoonsa ja näin ollen oletetaan pelkän maalin vaurioituneen.

Mikäli ei käytetä voimassaolevia vakuutuksia niin nämä vauriot voivat nostaa korjauskustannuksen helposti yli omavastuun + bonusmenetyksen arvon. Usein tarvitaan myös uusia kylkilistoja tai merkkilogoja, jotka ovat usein kertakäyttöisiä ja joudutaan irroittamaan maalaukseen.

Ota yhteyttä

Luotettava kumppani

Yrityksemme työllistää 4 alan ammattilaista. Osaamisemme korostuu kolarikorjauksessa, autojen maalauksessa sekä tuulilasien korjauksessa. Teemme yhteistyötä kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja autamme sinua mielellämme, jos olet joutunut ajoneuvosi kanssa onnettomuuteen. Toimimme Pohjantähden, Lähitapiolan ja IF:n kumppanina.

Yhteistyökumppanivakuutusyhtiöt: